Aparat Foto Copii, 40 Mpx, Dual Camera Fata-Verso, Camera Selfie, Full HD 1080P, model Little Monster Dinozaur, Ecran 2 inch, Functie Foto/Video, Jocuri, Cadre, Filtre, Roz

0 out of 5

129,99 lei

SKU: CF.LM.PINK Categorie:

Descriere

Rezolutie impresionanta 40Mpx

Camera Foto Copii Fluffy Little Monster Dinozaur este dispozitivul perfect pentru micuții entuziaști ai fotografiei și filmului. Cu o rezoluție impresionantă de 40 de megapixeli și două camere (față și verso), această cameră le permite copiilor să captureze imagini de inaltă calitate, in timp ce se distrează și invață.

Aparat foto dual Fata-Verso cu functie de SELFIE

Caracteristica Dual Camera Fata-Verso oferă o experiență captivantă, permițandu-le copiilor să exploreze lumea din jurul lor din două perspective diferite. Cu Camera Selfie integrată, cei mici pot realiza autoportrete amuzante și creative, iar calitatea Full HD 1080P asigură imagini clare și detaliate.

Ecran de 2inch generos

Modelul Little Monster Dinozaur adaugă un element de distracție in procesul de fotografie. Cu un design jucaus și atrăgător in nuanța roz, această cameră devine un companion de nădejde pentru aventurile micii tale exploratoare. Ecranul de 2 inch oferă o vizualizare comodă și facilitează navigarea prin meniurile intuitive ale aparatului.

Jocuri interactive incluse

Pe langă funcția principală de foto și video, această cameră include și jocuri interactive pentru a menține copiii distrați intre sesiunile de fotografie. De asemenea, dispune de o gamă de cadre și filtre creative, permițandu-le copiilor să-și personalizeze imaginile și să creeze amintiri unice.

Baterie reincarcabila

Camera Foto Copii Fluffy Little Monster Dinozaur vine echipată cu o baterie reincărcabilă de lungă durată, ceea ce inseamnă că cei mici pot captura imagini și videoclipuri pentru mai mult timp fără să se ingrijoreze de descărcarea bateriei. Cu această cameră, distracția nu se oprește niciodată, iar părinții pot fi liniștiți știind că nu vor fi nevoiți să inlocuiască bateriile in mod constant.

Cadou perfect pentru orice copil

Cu Aparatul Foto Copii Fluffy Little Monster Dinozaur, cei mici vor descoperi plăcerea de a captura momente speciale și de a-și exprima creativitatea, totul intr-un ambalaj distractiv și prietenos. Este un cadou perfect pentru orice copil pasionat de lumea fotografiei!

Dezvoltarea abilitatilor creative

Cand vine vorba de alegerea celui mai bun cadou pentru copii, Camera Foto Copii Fluffy Little Monster Dinozaur este cu siguranță o opțiune excelentă. Aceasta le oferă copiilor oportunitatea de a dezvolta abilități creative, de a descoperi bucuria fotografiei și de a crea amintiri de neprețuit. De asemenea, ii ajută să exploreze lumea din jurul lor și să iși dezvolte imaginația.

Stimularea creativitatii

Acest cadou nu doar ii distrează pe cei mici, ci ii și invață despre tehnologie și artă. In plus, datorită funcțiilor de jocuri și personalizare, această cameră ii păstrează captivați și stimulează creativitatea lor. Este un cadou care ii va insoți in aventurile lor de zi cu zi și ii va ajuta să creeze amintiri de neuitat.

Dezvolta pasiunea pentru fotografie

Aparatul Foto Copii Fluffy Little Monster Dinozaur este nu doar un dispozitiv captivant pentru copii, ci și un instrument care le dezvoltă abilitățile și pasiunea pentru fotografie și film. Este un cadou cu adevărat special și educativ, potrivit pentru orice ocazie, și care va aduce bucurie și creativitate in viața micilor exploratori.

Intrebari general

Momentan nu sunt intrebari

Related Products