Aparat Foto Copii, 40 Mpx, Dual Camera Fata-Verso, Camera Selfie, Full HD 1080P, model Vulpita Rita Fox, Ecran 2 inch, Functie Foto/Video, Jocuri, Cadre, Filtre, Albastru

0 out of 5

119,99 lei

SKU: CF.FOX.BLUE Categorie:

Descriere

Camera Foto Copii Fluffy, Model Vulpita Rita Betty – Explorare si Creatie in Nuante de Albastru

Incurajeaza aventurile artistice si expresia creativa a copilului tau cu ajutorul Camerei Foto Copii Fluffy, un dispozitiv captivant si plin de distractie. Cu designul sau adorabil si unic, inspirat de simpatica Vulpita Rita Betty, si dotata cu tehnologie avansata, aceasta camera devine un partener perfect pentru explorarea lumii prin ochii copilului tau.

Caracteristici Cheie:

1. Detalii Vizuale Uimitoare: Camera Foto Copii Fluffy dispune de o rezolutie impresionanta de 20 megapixeli, oferind imagini clare si bogate in detalii. Functia Full HD 1080P asigura inregistrari video de inalta calitate, capturand momentele speciale cu un realism uimitor.

2. Design Adorabil Vulpita Rita Betty: Cu un design fermecator si indragit inspirat de Vulpita Rita Betty, aceasta camera devine nu doar un instrument tehnic, ci si un companion vesel si distractiv pentru fiecare aventura creativa.

3. Ecran LCD de 2 inch: Ecranul generos de 2 inch permite copiilor sa vizualizeze instantaneu imaginile si inregistrarile video capturate, adaugand o nota de anticipare si incantare in procesul creativ.

4. Functie Foto/Video: Cu optiunea de a realiza atat fotografii cat si inregistrari video, aceasta camera incurajeaza copiii sa exploreze diferite modalitati de a-si exprima creativitatea si imaginatia.

5. Jocuri Interactive: Camera este dotata cu jocuri captivante si interactive, promovand dezvoltarea abilitatilor cognitive intr-un mod distractiv si educativ.

6. Nuante de Albastru Vibrant: Intr-o nuanta vesela de albastru, camera adauga o nota de bucurie si veselie in fiecare moment creativ.

Beneficii pentru Dezvoltarea Copilului:

  • Explorarea Creativitatii: Camera incurajeaza copiii sa exploreze lumea din jurul lor dintr-o perspectiva creativa, capturand momente si imagini unice.
  • Dezvoltarea Abilitatilor Motorii: Manipularea camerei, utilizarea butoanelor si stabilirea cadrului imbunatatesc coordonarea mana-ochi si motricitatea fina.
  • Dezvoltarea Cognitiva: Jocurile interactive promoveaza dezvoltarea abilitatilor cognitive si a gandirii logice intr-un mod distractiv si interactiv.
  • Incredere si Stima de Sine: Vizualizarea propriilor creatii fotografice sau video ajuta copiii sa-si dezvolte increderea in sine si sa-si exprime individualitatea.

Camera Foto Copii Fluffy, Model Vulpita Rita Betty, este mult mai mult decat o camera de jucarie – este o poarta catre explorarea si expresia creativa a copilului tau. Cu caracteristici tehnologice superioare si un design adorabil inspirat de Vulpita Rita Betty, aceasta camera devine un tovaras minunat pentru dezvoltarea creativitatii si increderii copilului tau intr-un mod interactiv si distractiv.

Intrebari general

Momentan nu sunt intrebari

Related Products