Casti wireless Game Sports, Thunder Power M5 TWS, Bluetooth 5.2, compatibile Android & IOS, rezistente apa, microfon incorporat, Negre

0 out of 5

109,99 lei

Availability: 21 în stoc SKU: CWG.M5TWS Categorii: ,

Descriere

Sunet incredibil de puternic

Căștile fără fir Thunder Power M5 TWS folosesc anulare activă a zgomotului hibrid, drivere supradimensionate de 10 mm.Cu tehnologia de procesare acustică Sound4, care păstrează mai multe detalii ale sunetului și oferă o experiență audio impresionantă la nivel de CD, permițându-vă să auziți clar fiecare ritm și detaliu.

Anulare activă a zgomotului și mod transparent

Cu anularea activă hibridă a zgomotului, căștile Vala® Thunder Power M5 TWS pot reduce sunetul până la 90% din zgomotul de fundal, astfel încât să vă puteți concentra asupra muzicii. În modul de transparență, puteți auzi clar sunetele din jur și vă permite să vorbiți cu cineva fără să vă scoateți căștile, păstrându-vă conștientizarea mediului în care vă aflați.

4 microfoane pentru apeluri mai clare

Căștile Thunder Power M5 TWS sunt construite cu microfoane duble în fiecare căști, care anulează zgomotele de fundal și îmbunătățesc captarea vocii, cu o conexiune Bluetooth 5.2 mai rapidă și o transmisie mai stabilă a semnalului, bucurați-vă de apeluri clare ca și cum ați vorbi cu față a se confrunta cu cineva.

Latenta scazuta 40ms si Mod Dual Muzica Hifi & Jocuri

Căștile Thunder Power M5 TWS dispun de două moduri EQ pentru a oferi cea mai bună experiență de ascultare posibilă. Te vei bucura de sunet hi-fi echilibrat în modul muzică și te vei bucura de o latență extrem de scăzută de 40 ms în modul joc pentru filmele și jocurile tale preferate.

Bluetooh 5.2 și asociere instantanee

Dispune de Bluetooth 5.2 avansat pentru a oferi o viteză de transfer de 2 ori mai mare (2 Mbps) și o conexiune mai fiabilă, raza de conexiune este de până la 20 de metri. Cu Hall Switch încorporat în carcasă, deschideți pur și simplu capacul carcasei de încărcare, iar căștile Vala® Thunder Power M5 TWS se conectează la ultimul dispozitiv asociat instantaneu

Informații suplimentare

Brand

TWS

Tip

In ear

Versiune Bluetooth

5.2

Functii

Control volum
Iluminare LED
Limitare zgomot
Fara fir
HD voice
Anulare a zgomotului
Incarcare rapida

Continut pachet

1 x Pereche de casti
1 x Cutie de incarcare
1 x Manual de utilizare

Culoare

Negru Turcoaz

Greutate

100 g

Timp incarcare

1.8 h

Intrebari general

Momentan nu sunt intrebari

Related Products