Covoras muzical interactiv copii, 17 melodii si sunete, taste numerice, Animale Marine, 80x50cm, multicolor

0 out of 5

119,99 lei

Availability: 46 în stoc SKU: JUC.CCBTOM Categorii: ,

Descriere

Covoras muzical interactiv copii, 17 melodii si sunete, taste numerice, Animale Marine, 80x50cm, multicolor

【Educația timpurie pentru copii mici】Acest tip de muzică cultivă subtil interesul copilului pentru muzică, îmbunătățește coordonarea mâinilor și picioarelor, cultivă creativitatea și promovează exercițiul copiilor. Ajutați copiii să recunoască mai multe sunete și să înțeleagă mai multe cuvinte. Copiii își dezvoltă creierul în timp ce învață să meargă independent.

【Jucării de dans cu pian pentru copii mici】Acest covoraș cu muzică de dans este alimentat de 3 baterii AA de 1,5V (nu sunt incluse), după instalare, copiii se pot juca cu mâinile sau picioarele, diferite sunete pot atrage atenția copiilor, modelele bogate îi ajută pe copii să identifice culorile, animale și note muzicale, exersează abilitățile de coordonare ochi-mână ale copiilor.

【Cât de ușor de jucat】Acest covoraș muzical are două moduri (mod demo/mod pian). Modul 1 are 9 taste muzicale, iar după apăsare, vor fi sunete simulate de dinozauri/mașini/animale marine/animale din pădure. Modul 2 apasă 9 taste de note muzicale pentru a genera melodii corespunzătoare. Tastatura muzicală le poate oferi copiilor să adauge multă distracție, bucurați-vă de jocul de dans atât în interior, cât și în aer liber!

【Covorașul muzical portabil】 Covorașul muzical are o dimensiune de 31,4 x 19,6 inci, design pliabil, material ultra-ușor, ușor de transportat și economisește spațiu. Covorașul de pian muzical este fabricat din material nețesut moale, fără gust și non-toxic. Țesăturile de înaltă calitate nu rănesc picioarele copiilor. puteți folosi și vă bucurați de covorașe cu muzică electronică împreună cu copiii dvs. oriunde în interior și în aer liber, ceea ce este cea mai bună alegere pentru ieșirea în familie.

【Cadou ideal pentru copii】 Educația preșcolară va ajuta copiii să crească, Acest covoraș atractiv pentru muzică de dans le permite copiilor să dobândească cunoștințe de bază despre muzică și le încurajează imaginația și munca în echipă.

Informații suplimentare

Tip produs

Joc de indemanare
Joc interactiv
Jucarie educativa
jucarii interactive
Covor activitati

Varsta

3 ani
4 ani
5 ani
6 ani
7 ani

Material

Plastic
Textil

Abilitati dezvoltate

Simtul vizual
Simtul tactil
Simtul auditiv
Comunicarea
Indemanarea
Orientarea
Creativitatea
Atentia
Memoria
Abilitati senzoriale

Functii

Efecte sonore
Manuire usoara
Asociere
Dezvolta functiile motorii
Cantece
Control volum
Echilibru
Danseaza
Cu sunete
Interactiv
sunete de animale
Dezvolta simtul vizual
3 x Baterii (neincluse)
Abilitati dezvoltare Creativitate
Cu lumini si sunete
Buton ON / OFF
Atentia si concentrarea

Poveste/Personaj

Adventure Time

Culoare

Albastru deschis

Baterii necesare

3 x 1.5 AA (neincluse in pachet)

Continut pachet:

1 x covoras muzical

Latime

50 cm

Inaltime

1.6 cm

Adancime

80 cm

Greutate

300 g

Intrebari general

Momentan nu sunt intrebari

Related Products