Tableta LCD 2 in 1 pentru copii, interactiva si educationala, scris si desenat, 112 carduri cu 224 cuvinte in limba engleza si redare lor cu sunet, jucarie pentru invatare limba engleza, stilou pentru scris si desenat, Albastru

0 out of 5

139,99 lei

Availability: 19 în stoc SKU: TIC.BLUE.112 Categorie:

Descriere

Descoperă Ora Distinsă a Învățării cu Tableta LCD 2 în 1 pentru Copii

În universul fascinant al educației interactive pentru cei mici, ne mândrim să vă prezentăm tableta LCD 2 în 1 – un dispozitiv care depășește granițele învățării tradiționale, aducând o notă de inovație și distracție în procesul de dobândire a cunoștințelor. Într-o nuanță vibrantă de albastru, acest mic companion interactiv este mai mult decât o jucărie – este un partener de învățare care încurajează explorarea și dezvoltarea abilităților lingvistice în limba engleză într-un mod captivant și stimulativ.

Ora de Vocabular – Sunet, Imagine și Cuvânt

Elevați învățarea cu această experiență multisenzorială! Echipată cu 112 carduri bogate în cuvinte englezești, tableta aduce în prim-plan metoda captivantă de învățare, cu sunete, imagini și cuvinte. Prin simpla plasare a unui card pe suprafața tabletei, cuvântul corespunzător prinde viață într-o imagine bogată și viu colorată. Cu un singur atingere, acești mici exploratori vor asculta pronunția corectă a cuvântului, creând astfel asocieri puternice între sunete, cuvinte și imagini. Fiecare moment petrecut cu tableta devine o călătorie învățătoare și fascinantă.

Jocuri Interactive pentru Dezvoltarea Cognitivă

Tableta LCD 2 in 1 nu este doar un dispozitiv de învățare, ci și un maestru al distracției educative. Cu o gamă variată de jocuri interactive, tableta îi încurajează pe cei mici să-și pună la încercare cunoștințele acumulate. Fie că este vorba despre potrivirea cuvintelor cu imaginile corespunzătoare sau recunoașterea sunetelor, aceste jocuri îi provoacă și îi încurajează pe copii să-și dezvolte abilitățile lingvistice într-un mod interactiv și distractiv.

Stilou Magician – Calea către Creație și Scriere

Cu un stilou special inclus în pachet, tableta transformă învățarea într-o călătorie creativă. Suprafața sa senzitivă la presiune permite celor mici să exerseze scrisul și desenul într-un mod similar cu hârtia tradițională. De la primele trăsături până la primele cuvinte scrise cu mândrie, copiii își pot dezvolta coordonarea mână-ochi și abilitățile motorii fine în timp ce își exprimă gândurile și ideile.

Durabilitate și Design Atrăgător

Construită pentru a rezista aventurilor zilnice, tableta îmbină calitatea durabilă cu un design atrăgător. Materialele prietenoase cu mediul nu doar că protejează mediul, ci asigură și o experiență de învățare îndelungată. Nuanța sa vibrantă de albastru încurajează curiozitatea și descoperirea continuă, transformând învățarea într-o experiență captivantă.

Concluzie

Tableta LCD 2 în 1 pentru copii este mult mai mult decât o jucărie – este o poartă către aventurile învățării interactive și captivante. Cu cardurile sale bogate în vocabular, sunetele pline de viață, jocurile educative și posibilitatea de a scrie și desena, devine un partener indispensabil în dezvoltarea abilităților lingvistice și creativității copiilor. Această jucărie inovatoare deschide drumul spre învățarea plină de bucurie și explorare pentru cei mici, devenind astfel unul dintre cei mai buni prieteni ai lor în călătoria spre cunoaștere.

Informații suplimentare

Tip produs

Tableta

Varsta

3 ani
4 ani
5 ani
6 ani
7 ani
8 ani
9 ani
10 ani
11 ani

Poveste/Personaj

Alte personaje

Material

PC+ABS

Sistem de operare

Propriu

Continut pachet

1 x Cablu USB
1 x stilou digital Surface Pen
1 x Manual cu instructiuni
1 x Snur de mana practic si rezistent
1 x Husa din material textil
1 x Tableta interactiva
112 de carduri cu 224 cuvinte

Functii

Ecran LCD
Sunete
Non toxic
Creativitate
Control volum sunet
USB
Difuzor
Buton reset
Baterie Li-Ion integrata
Dezvoltare vocabular
Tableta pentru scris si desenat
Engleza
Scris si desenat
Efecte sunete si lumini
Blocare buton On/OFF
Tabla digitala de desenat
Buton stergere instant
Buton blocare anti stergere
Sunete de animale si melodii
Dezvolta coordonarea ochi-mana, recunoasterea culorilor

Abilitati dezvoltate

Dezvoltarea limbajului
Stimulare simturi
Dezvoltarea intelectuala
Explorare
Cultura generala
Perceptia
Inteligenta
Asociere
Vocabularul
Limba engleza
Ascultare
Abilitati lingvistice
Memoria
Gandirea, Simtul auditiv,Simtul tactil, Invatarea numerelor, Limba engleza
Creativitate
Abilitatile artistice
Comunicare
Educatia prin joc
desen
Abilitati sociale
Abilitatea de a recunoaste animale
Atentia ,gandirea, imaginatia, agilitate

Culoare

Albastru deschis

Lungime

24 cm

Latime

16 cm

Inaltime

1.4 cm

Greutate

155 g

Diagonala display

8 inch

Tip baterie

Incorporata

Intrebari general

Momentan nu sunt intrebari

Related Products