Tableta LCD 2 in 1 pentru copii, interactiva si educationala, scris si desenat, 112 carduri cu 224 cuvinte in limba engleza si redare lor cu sunet, jucarie pentru invatare limba engleza, stilou pentru scris si desenat, Roz

0 out of 5

139,99 lei

Availability: 19 în stoc SKU: TIC.PINK.112 Categorie:

Descriere

Bucurați-vă de o experiență îndrăzneață de învățare și joc cu noua noastră tabletă LCD 2 în 1 pentru copii într-o nuanță rafinată de roz! Această jucărie interactivă și educativă îmbină distracția și dezvoltarea abilităților într-un mod captivant, oferind micilor exploratori o modalitate fascinantă de a-și dezvolta cunoștințele de limba engleză.

Explorați și Învățați cu Imaginație

Tableta LCD 2 in 1 este mai mult decât o tabletă – este un univers al cunoașterii la vârful degetelor. Cu setul său de 112 carduri, fiecare purtând un cuvânt în limba engleză și o imagine vibrând de culoare, această jucărie aduce învățarea la viață. Prin simpla plasare a unui card pe suprafața tabletei, copiii vor descoperi un univers nou, în care cuvintele prind contur în imagini vii. Cu fiecare atingere a cuvântului de pe ecran, sunetul corespunzător îi încurajează să asocieze sunetele cu cuvintele, creând legături puternice între limba engleză și lumea din jurul lor.

Învățare Prin Jocuri Pline de Imaginație

Tableta LCD 2 in 1 se transformă într-un partener de învățare interactiv prin intermediul jocurilor captivante. Cu diverse activități care testează abilitățile de asociere între cuvinte și imagini sau recunoașterea sunetelor, copiii vor învăța în timp ce se distrează. Aceste jocuri interactive stimulează gândirea critică și dezvoltă abilitățile cognitive într-un mod plin de bucurie.

Creație și Scriere ca pe Hârtie

Cu un stilou special inclus în pachet, tableta îi încurajează pe copii să-și exprime creativitatea prin desen și scriere. Suprafața sensibilă la presiune oferă senzația autentică a hârtiei, permițându-le să-și dezvolte abilitățile motorii fine și coordonarea mână-ochi în timp ce își pun ideile pe ecran. De la primele încercări de a scrie litere până la desene pline de imaginație, tableta este o modalitate distractivă de a cultiva creativitatea.

Durabilitate și Design Încântător

Tableta LCD 2 in 1 este concepută pentru a rezista la aventurile zilnice ale copiilor. Materialele durabile și ecologice asigură o utilizare îndelungată, făcând din această tabletă un companion de învățare pe termen lung. Designul său elegant și nuanța sa îmbietoare de roz stimulează explorarea și învățarea continuă.

Concluzie

Tableta LCD 2 în 1 pentru copii într-un roz elegant este mult mai mult decât o jucărie – este o fereastră spre lumea învățării captivante și interactive. Cu cardurile sale bogate în vocabular, redarea sunetelor vibrante, jocurile pline de creativitate și oportunitatea de a scrie și desena, tableta devine un partener de învățare esențial în dezvoltarea abilităților lingvistice și creative ale copiilor. Această jucărie rafinată deschide drumul către aventurile învățării într-un mod care încurajează curiozitatea și descoperirea pentru cei mici.

Informații suplimentare

Tip produs

Tableta

Varsta

3 ani
4 ani
5 ani
6 ani
7 ani
8 ani
9 ani
10 ani
11 ani

Poveste/Personaj

Alte personaje

Material

PC+ABS

Sistem de operare

Propriu

Continut pachet

1 x Cablu USB
1 x stilou digital Surface Pen
1 x Manual cu instructiuni
1 x Snur de mana practic si rezistent
1 x Husa din material textil
1 x Tableta interactiva
112 carduri cu 224 de cuvinte

Functii

Ecran LCD
Sunete
Non toxic
Creativitate
Control volum sunet
USB
Difuzor
Buton reset
Baterie Li-Ion integrata
Dezvoltare vocabular
Tableta pentru scris si desenat
Engleza
Scris si desenat
Efecte sunete si lumini
Blocare buton On/OFF
Tabla digitala de desenat
Buton stergere instant
Sunete diferite
Sunete diverse si pronuntia in limba engleza pentru cifrele de la 0 la 9 incorporate
Sunete in limba engleza
Buton blocare anti stergere
Dezvolta coordonarea ochi-mana, recunoasterea culorilor

Abilitati dezvoltate

Dezvoltarea limbajului
Stimulare simturi
Dezvoltarea intelectuala
Explorare
Cultura generala
Perceptia
Inteligenta
Asociere
Vocabularul
Limba engleza
Ascultare
Abilitatea de a recunoaste cifre
Abilitati lingvistice
Gandirea, Simtul auditiv,Simtul tactil, Invatarea numerelor, Limba engleza
Creativitate
Comunicare
Educatia prin joc
desen
Abilitati sociale
Abilitatea de a recunoaste animale
Atentia ,gandirea, imaginatia, agilitate

Culoare

Roz deschis

Lungime

24 cm

Latime

16 cm

Inaltime

1.4 cm

Greutate

155 g

Diagonala display

8 inch

Tip baterie

Incorporata

Intrebari general

Momentan nu sunt intrebari

Related Products