Tableta LCD 2 in 1 pentru copii, interactiva si educationala, scris si desenat, 255 carduri cu 510 cuvinte in limba engleza si redare lor cu sunet, jucarie pentru invatare limba engleza, stilou pentru scris si desenat, Albastru

0 out of 5

149,99 lei

Availability: 18 în stoc SKU: TIC.BLUE.255 Categorie:

Descriere

Cu bucurie vă prezentăm tableta LCD 2 în 1 pentru copii, într-o nuanță vibrantă de albastru – un instrument de învățare interactiv și educațional care va captiva imaginația micilor exploratori. Datorită celor 255 de carduri incluse, fiecare purtând un cuvânt în limba engleză și o imagine încântătoare, această jucărie transcende limitele educației tradiționale, transformând procesul de învățare într-o experiență captivantă și interactivă.

Descoperă Limbajul Vizual și Sonor

Tableta este o fereastră spre cunoaștere – prin simpla plasare a unui card pe suprafața sa, copiii vor descoperi un univers bogat în imagini și sunete. Cu fiecare atingere a cuvântului afișat pe ecran, vor auzi sunetul corespunzător, creând astfel legături puternice între cuvinte și sunete. Această abordare multisenzorială încurajează învățarea rapidă și retenția într-un mod captivant.

Jocuri Educaționale pentru Dezvoltarea Gândirii Critice

Tableta LCD transformă învățarea într-o aventură educațională prin intermediul jocurilor interactive. Cu o selecție diversă de activități care testează abilitățile de asociere între cuvinte și imagini, sau recunoașterea sunetelor, tableta îi încurajează pe copii să gândească critic și să învețe prin distracție. Aceste jocuri interactive dezvoltă abilitățile cognitive într-un mod provocator și plin de bucurie.

Exprimare Creativă prin Scriere și Desen

Cu stiloul său special, tableta LCD îi invită pe cei mici să-și dezvolte creativitatea și abilitățile de scriere și desen. Suprafața sensibilă la presiune oferă o experiență autentică, similară hârtiei tradiționale. De la primele trăsături până la primele cuvinte scrise cu mândrie, copiii pot dezvolta coordonarea mână-ochi în timp ce își exprimă gândurile și sentimentele.

Design Durabil și Inspirat

Construită pentru a rezista explorării zilnice, tableta îmbină durabilitatea cu un design atrăgător. Materialele ecologice protejează mediul în timp ce asigură o experiență de învățare îndelungată. Nuanța sa vibrantă de albastru nu doar că încântă ochii, ci și încurajează descoperirea continuă.

Concluzie

Tableta LCD 2 în 1 pentru copii în nuanța sa vibrantă de albastru este mult mai mult decât o simplă jucărie – este o poartă către aventura învățării interactive și captivante. Cu bogăția sa de carduri, sunete vii, jocuri educative și posibilitatea de a scrie și desena,tableta LCD devine un partener esențial în dezvoltarea abilităților lingvistice și creative ale copiilor. Această jucărie inspirată deschide calea către explorare și învățare, transformând fiecare moment într-o oportunitate de dezvoltare și bucurie.

Informații suplimentare

Tip produs

Tableta

Varsta

3 ani
4 ani
5 ani
6 ani
7 ani
8 ani
9 ani
10 ani
11 ani

Poveste/Personaj

Alte personaje

Material

PC+ABS

Sistem de operare

Propriu

Continut pachet

1 x Cablu USB
1 x stilou digital Surface Pen
1 x Manual cu instructiuni
1 x Snur de mana practic si rezistent
1 x Husa din material textil
1 x Tableta interactiva
255 carduri cu 510 cuvinte

Functii

Ecran LCD
Sunete
Non toxic
Creativitate
Control volum sunet
USB
Difuzor
Buton reset
Baterie Li-Ion integrata
Dezvoltare vocabular
Tableta pentru scris si desenat
Engleza
Scris si desenat
Efecte sunete si lumini
Blocare buton On/OFF
Tabla digitala de desenat
Buton stergere instant
Buton blocare anti stergere
sunete de animale si melodii
Dezvolta coordonarea ochi-mana, recunoasterea culorilor

Abilitati dezvoltate

Dezvoltarea limbajului
Stimulare simturi
Dezvoltarea intelectuala
Explorare
Cultura generala
Perceptia
Inteligenta
Asociere
Vocabularul
Limba engleza
Ascultare
Abilitati lingvistice
Memoria
Gandirea, Simtul auditiv,Simtul tactil, Invatarea numerelor, Limba engleza
Creativitate
Abilitatile artistice
Comunicare
Educatia prin joc
desen
Abilitati sociale
Abilitatea de a recunoaste animale
Atentia ,gandirea, imaginatia, agilitate

Culoare

Albastru deschis

Lungime

24 cm

Latime

16 cm

Inaltime

1.4 cm

Greutate

155 gr

Diagonala display

8 inch

Tip baterie

Incorporata

Intrebari general

Momentan nu sunt intrebari

Related Products