Descriere

Bucurați-vă de o lume a învățări plină de culoare și creativitate cu minunata noastră tabletă LCD 2 în 1 pentru copii într-o nuanță delicată de roz! Această jucărie interactivă și educațională reprezintă o poartă spre aventuri educaționale captivante și învățare stimulativă.

Descoperă Limbajul cu Ajutorul Sunetelor și Imaginilor

Tableta LCD 2 in 1 este mult mai mult decât un dispozitiv – este un ghid al cunoașterii și descoperirii. Cu 255 de carduri incluse, fiecare purtând un cuvânt în limba engleză și o imagine plină de viață, această jucărie creează o conexiune profundă între cuvinte și sunete. Prin simpla plasare a unui card pe suprafața tabletei, cuvântul prinde viață sub forma unei imagini viu colorate. Dar magia nu se oprește aici! Cu doar un atingere, copiii pot auzi pronunția corectă a cuvântului, învățând într-un mod interactiv și stimulativ.

Jocuri Educaționale ce Dezvoltă Abilitățile Cognitiv-Creative

Tableta LCD 2 in 1 nu este doar o jucărie – este un ghid educativ prin intermediul jocurilor interactive. Cu o varietate de activități care testează abilitățile de asociere între cuvinte și imagini, sau recunoașterea sunetelor, copiii învață în timp ce se distrează. Aceste jocuri îi încurajează să gândească critic și să dezvolte abilitățile cognitive într-un mod captivant.

Exprimare Creativă prin Scriere și Desen

Echipată cu un stilou special, tableta încurajează copiii să își dezvolte abilitățile creative prin desen și scriere. Suprafața sensibilă la presiune oferă o experiență similară cu hârtia tradițională, permițându-le să își exprime imaginația și gândurile în mod interactiv. De la primele trăsături până la primele cuvinte scrise cu mândrie, copiii pot dezvolta coordonarea mână-ochi într-un mod distractiv și educativ.

Durabilitate și Eleganță în Design

Construită pentru a rezista aventurilor zilnice, tableta îmbină durabilitatea cu un design atrăgător. Materialele ecologice nu doar că protejează mediul, ci și asigură o experiență de învățare de lungă durată. Nuanța sa blândă de roz încântă ochii și încurajează explorarea continuă.

Concluzie

Tableta LCD 2 în 1 pentru copii în nuanța sa delicată de roz este mult mai mult decât o jucărie – este un partener de învățare versatil, deschizând uși către explorarea cunoașterii și dezvoltarea creativității. Cu cardurile sale bogate în vocabular, sunetele vii, jocurile educative și posibilitatea de a scrie și desena, tableta LCD 2 in 1 devine un companion indispensabil în dezvoltarea abilităților lingvistice și artistice ale copiilor. Această jucărie adorabilă deschide o lume a învățări plină de distracție și explorare, transformând fiecare moment într-o oportunitate de a crește și a se bucura.

Informații suplimentare

Tip produs

Tableta

Varsta

3 ani
4 ani
5 ani
6 ani
7 ani
8 ani
9 ani
10 ani
11 ani

Poveste/Personaj

Alte personaje

Material

PC+ABS

Sistem de operare

Propriu

Continut pachet

1 x Cablu USB
1 x stilou digital Surface Pen
1 x Manual cu instructiuni
1 x Snur de mana practic si rezistent
1 x Husa din material textil
1 x Tableta interactiva
255 carduri cu 510 cuvinte

Functii

Sunete
Dezvolta coordonarea ochi-mana
Creativitate
Control volum
sunete de animale
Buton reset
Dezvoltare vocabular
Tableta pentru scris si desenat
Efecte sunete si lumini
Blocare buton On/OFF
Buton blocare anti stergere

Abilitati dezvoltate

Dezvoltarea limbajului
Stimulare simturi
Dezvoltarea intelectuala
Explorare
Cultura generala
Perceptia
Inteligenta
Abilitatile de limbaj
Vocabularul
Limba engleza
Abilitati lingvistice
Memoria
Gandirea, Simtul auditiv,Simtul tactil, Invatarea numerelor, Limba engleza
Creativitate
Comunicare
Educatia prin joc
desen
Abilitati sociale
Abilitatea de a recunoaste animale
Atentia ,gandirea, imaginatia, agilitate

Culoare

Roz

Lungime

24 cm

Latime

16 cm

Inaltime

1.4 cm

Greutate

155 gr

Diagonala display

8 inch

Tip baterie

Incorporata

Intrebari general

Momentan nu sunt intrebari

Related Products