Filter
Walkie Talkie pentru copii reprezinta o noua atractie de comunicare pentru cei mici dar si un mod de comunicare amuzant, in acelasi timp. Set-urile de Walkie Talkie (sau statii de comunicare pentru copii) au o distanta de acoperire de pana la 3km si poate fi folosit cu succes si de catre parinti, atunci cand doresti sa comunice si sa interactioneze cu copii lor.

Construite din materiale de calitate, ABS si silicon rezistente la socuri si intemperii, aceste set-uri de statii walkie talkie pentru copii vor rezista mult timp si vor asigura copiilor dvs momente de neuitat, alaturi de prieteni sau de parinti.

Pe site-ul nostru gasiti atat modele de walkie talkie pentru fete (roz/roz), baieti (albastru/albastru), sau pentru fete si baieti (roz/albastru).

FAQ – Intrebari frecvente

1.Ce reprezinta un Walkie Talkie?

Un walkie talkie este un radio cu doua sensuri care va permite sa comunicati cu alte persoane care au acelasi model, pe aceeasi frecventa radio. Acestea trebuie sa foloseasca aceeasi frecventa radio astfel incat sa poata comunica intre ele.

2.Cum sa aleg cel mai bun set de Walkie Talkie pentru copii?

Totul este subiectiv atunci cand vorbim despre cum sa alegi cel mai bun produs atunci cand vine vorba de Walkie Talkie pentru copii, in functie de nevoile specifice ale fiecarui parinte. Exista pe piata o multitudine de statii de comunicare pentru copii (walkie talkie este termenul cel mai uzual folosit) iar pentru a alege cele mai bune modele trebuie sa tineti cont atat de calitatea materialelor, cat si de distanta de acoperire si convorbire si/sau functiile cu care acestea sunt dotate. De asemenea, trebuie sa tineti cont de durata de viata a bateriei sau acumulatorului, durabilitatea, garantia produsului etc.

3.Pentru ce varste ale copiilor sunt recomandate?

Walkie Talkie reprezinta un cadou grozat pentru copiii de toate varstele, de la cei mici pana la cei mai mari, ajutandu-i in acelasi timp sa invete sa comunice. Alegerea unui walkie talkie corect in functie de varsta copilului poate fi putin dififcila, insa recomandam sa incepeti cu un model mai ieftin pana ce se vor invata cu aparatele iar apoi sa achizitionati un model mai avansat, care sa aiba mai multe functii integrate.